PROGRAM PENERANGAN 2018

PENERANGAN ISU SEMASA SEMPENA PRU 14

Ketua Penerangan KIMMA Kebangsaan, Tuan Mohd Rapheal telah menganjurkan Program Penerangan Isu Semasa Sempena PRU 14 kepada semua Ketua-ketua Penerangan KIMMA Negeri dan KIMMA Bahagian di Ibu Pejabat KIMMA pada hari Sabtu, 3 Mac 2018.

Matlamat program ini adalah bagi mempersiapkan dan membekalkan ketua-ketua penerangan dengan pengetahuan dan perkembangan semasa politik negara bagi menghadapi PRU 14. Mereka akan bertanggungjawab menyampaikan maklumat dan isu-isu terkini ke bahagian akar umbi di setiap negeri dan bahagian masing-masing semasa gerakerja PRU 14.

Penerangan isu semasa telah disampaikan oleh YBhg. Datuk Seri Syed Ibrahim bin Kader, Presiden KIMMA dan juga oleh Tuan Mohd Rapheal. Program turut dihadiri oleh Jawatankuasa Kerja Utama (CWC) KIMMA.

 Print

MEDIA SOSIAL KIMMA

PAUTAN KIMMA

Profil Presiden Buletin KIMMA Lagu KIMMA Logo KIMMA Teks Ucapan

ARTIKEL TERKINI

03 May 2018

LAWATAN KERJA PRESIDEN KIMMA KE PDM PORT DICKSON

Port Dickson, 3 Mei 2018 - Hari ini merupakan Hari Lawatan Kerja Presiden KIMMA ke Negeri Sembilan dan Melaka. P...

Selanjutnya
02 May 2018

LAWATAN KERJA PRESIDEN KIMMA KE PDM LURAH BILUT

Lurah Bilut, 2 Mei 2018 - Presiden KIMMA, Datuk Seri Syed Ibrahim bin Kader hari ini turun padang ke negeri Pahang. B...

Selanjutnya
02 May 2018

LAWATAN KERJA PRESIDEN KIMMA KE PDM CHEROH

Cheroh, 2 Mei 2018 - Presiden KIMMA telah mengadakan lawatan kerja ke PDM Cheroh, Pahang hari ini untuk melihat perke...

Selanjutnya
Papar Semua